Agenda April 2022

6-apr: Leerlingen van groep 1/2 van Het Anker gaan op ontdekkingsreis door het Pluimveemuseum tijdens de erfgoedworkshop ‘Blij met kip en ei‘.

6-apr: Leerlingen van groep 6b van de Eben Haëzerschool starten met de lesserie Beeldend: ‘Avonturenstok maken‘ onder leiding van Crea Natura.

7 apr: Leerlingen van de groepen 7a/7b gaan naar het Openluchtmuseum en nemen daar deel aan de erfgoed workshop ‘voetsporen in het Openluchtmuseum’.

7-apr: Leerlingen van groep 8 van de Lijster brengen een bezoek aan het Borduurmuseum voor een workshop ‘Borduren en houtsnijden’.

8-apr: Drie vakdocenten van Atelier Hupsakee komen naar KC van de Berghschool om in alle groepen de workshop ‘Schilderen a la Hundertwasser‘ te geven.

11-apr: De groepen 1,3,4 van KC van de Berghschool gaan aan de slag met ‘Mozaïek‘. Een Beeldende workshop gegeven door een vakdocent van Atelier Hupsakee.

13-apr: Leerlingen van groep 6 van de Willem van Oranjeschool gaan naar het Pluimveemuseum voor de workshop ‘Blij met kip en ei‘.

14-apr: Leerlingen van de groepen 3a,b,c,d krijgen van de vakdocent van Atelier Hupsakee de workshop ‘Decopatch‘.

14-apr: Op de Pr.Bernhardschool krijgen de leerlingen van groep 6 en 7 de workshop ‘Graffiti‘, gegeven door een vakdocent van Atelier Hupsakee.

14-apr: In het Oude Ambachtmuseum krijgen de leerlingen van groep A4 van de Rehobothschool de workshop ‘weef je eigen boekenlegger‘.

19-apr: Groep 2d en 3d van De Fontein de Burgthof start met de lesserie ‘Muziek op maat‘ gegeven door een vakdocent van de Muziekschool Barneveld.

19 apr: Leerlingen van groep 1-4 van de Pr. Willem Alexanderschool krijgen bezoek van een docent van Paleis het Loo. De leerlingen krijgen de erfgoed workshop ‘Wonen in een paleis‘.

20-apr: Leerlingen van groep 6 en 7 van de Rehobothschool krijgen de workshop ‘Graffiti‘, gegeven door een vakdocent van Atelier Hupsakee.

21-apr: Leerlingen van groep 6/7 van de Spreng gaan naar buiten! Samen met een vakdocent van Kidzklix gaan ze ‘fotograferen in de natuur‘.

25-apr: Vakdocenten van Muziekschool Barneveld komen op bezoek bij de Amaliaschool voor een muziek workshop ‘Samba á la Bamba‘.