Agenda februari 2022

2-feb: De leerlingen van groep 8 van de Pr.Bernhardschool starten met de lessenserie beeldend ‘held op stokken‘. De lessen worden gegeven door CreaNatura.

7-feb: 5 groepen van basisschool de Vliegeniers starten met de lessenserie ‘muziek op maat‘. De lessen worden gegeven door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.

9-feb: Groep 3 en 4 van basisschool Ariane doen vandaag mee aan de workshop ‘Orff-feestje‘. Samen met een vakdocent van Muziekschool Barneveld gaan de kinderen zingen en spelen op orff-instrumenten zoals xylofoons en klein slagwerk.

9-feb: groep 1 en 2 van basisschool Ariane zijn uitgenodigd voor het ‘muziekfeestje voor kleuters‘. Samen met een vakdocent van Muziekschool Barneveld gaan ze vandaag een schoolthema zingend en spelend verkennen op muziekinstrumenten.

10-feb: De kinderen van groep 1 en 2 van Het Anker gaan vandaag weer lekker dansen onder leiding van Dance Centre Amersfoort. De lessenserie ‘Streetdance mini‘ staat op het programma.

14-feb: Groep 7 en 8a van de Amaliaschool maken vandaag kennis met het bespelen van de ukelele. Een vakdocent van Muziekschool Barneveld zal ze daarin begeleiden.

15-feb: de kinderen van groep 1b en 1/2 van de Amaliaschool leren de basiselementen van dans tijdens de workshop ‘kleuterdans‘. De workshop wordt gegeven door een dansdocent van het Speel en Danstheater.

18-feb: De kinderen van groep 3,5 en 7 van de PWA school krijgen vandaag verschillende dramaspelletjes te doen. Susannah Iseger begeleid de leerlingen hierbij.

24-feb: Basisschool Ariana organiseert het ‘ukelele feestje‘ voor groep 5,6 en 7. Een vakdocent van Muziekschool Barneveld verzorgt de workshop.

25-feb: Kinderen van groep 6, 6/7 en 8b van de Amaliaschool doen mee aan de muziekworkshop ‘Samba a la bamba‘. Een vakdocent van Muziekschool Barneveld verzorgt de workshop.