Agenda januari 2022

10-jan: De onderbouw klassen van de Eben Haëzerschool zijn vandaag gestart met de lessenserie ‘Muziek op Maat‘. Gegeven door de vakdocent van Muziekschool Barneveld

11-jan: De onderbouw klassen van de Rehobothschool starten met de lessenserie ‘Muziek op Maat‘ gegeven door de vakdocent van Muziekschool Barneveld.

13-jan: Het IKC Juliana gaat met alle klassen de lessenserie ‘Muziek aan de Basis’ volgen. Vakdocenten van Muziekschool Barneveld geven deze lessen samen met de eigen leerkracht van de groep.

13-jan: Leerlingen van groep 7 en 8 van de Bron in Stroe starten met de lessenserie ‘digitaal componeren‘ die begeleid wordt door Muziekschool Barneveld.

13-jan: Vandaag komt Susannah Iseger de Pr. Bernhardschool bezoeken voor een aantal drama workshops. Groep 1 en 2 gaan aan de slag met de workshop ‘Afrikaanse codes‘.

13-Jan: Groep 6 van de Pr. Bernhardschool start samen met Susannah Iseger met de lessenserie ‘drama cocktail‘.

13-jan: Leerlingen van groep 5 en 7 van de Pr.Bernhardschool starten met de lessenserie ‘het journaal‘ van Susannah Iseger.

17-jan: Op de Amaliaschool gaat er gedanst worden! de leerlingen van groep 1a en 2 zullen onder leiding van het Speel en Danstheater de lessenserie ‘taal en rekendans‘ volgen.

17-jan: leerlingen van groep 6,7a en 8 van de Lijster gaan vandaag naar het theater. Zij zullen daar de workshop ‘dit ben ik….‘ van Annet O&T gaan volgen.

20-jan: De vakdocent van Muziekschool Barneveld zal vandaag een bezoek brengen aan de Bron in Stroe. De leerlingen van groep 6 krijgen een workshop ‘Djembé ‘.

21-jan: Vandaag starten de leerlingen van groep 1 en 2 van de Plantijn met de lessenserie ‘taal en rekendans‘ gegeven door het Speel en Danstheater.

27-jan: Groep 5 leerlingen van de Bron in Stroe zullen vandaag de workshop ‘Samba a la Bamba‘ volgen. De workshop wordt gegeven door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.