Agenda maart 2022

7-mrt: Leerlingen van groep 1-6 van de Zaaier starten met de lessenserie ‘muziek aan de basis‘. De lessen worden gegeven door een vakdocent van Muziekschool Barneveld

7-mrt: Groep 5 van de Amaliaschool gaat lekker dansen! Samen met een docent van Dance Centre Amersfoort gaan ze gedurende een aantal lessen met Hip Hop aan de slag.

9-mrt: Leerlingen van groep 5/6 en 6b van fontein de Burgthof starten met de lessenserie Dans aan de basis, gegeven door Balletschool Désirée.

10-mrt: Het Speel en Danstheater komt naar de Regenboog! Leerlingen van groep 1/2 en 3/4 krijgen de workshop dansexpressie.

10-mrt: Het Speel en Danstheater gaat vandaag ook naar Fontein de Burgthof om voor groep 2d de workshop dansexpressie te verzorgen.

11-mrt: Een vakdocent van Muziekschool Barneveld gaat samen met de leerlingen van groep 8 van de Lijster starten met de lessenserie digitaal componeren.

12-mrt: Leerlingen van groep 5a/5b van de Fraanjeschool de Burcht krijgen de erfgoed workshop ‘wonen in een paleis‘. Deze workshop wordt gegeven door een gastdocent van Paleis het Loo.

14-mrt: 8 groepen van de Prins Willem Alexanderschool krijgen de workshop ‘kunst en eten‘. Atelier Hupsakee zal de lessen verzorgen.

14-mrt: Een ‘hele dag muziek‘ op de Willem van Oranjeschool! De school krijgt bezoek van vakdocenten van Muziekschool Barneveld om samen met alle leerlingen muziek te maken. Dat wordt een feestje!

15-mrt: Leerlingen van groep 1a en 1/2b van de Fontein de Burgthof starten met de lessenserie ‘muziek op maat‘. Deze wordt verzorgd door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.

16-mrt: Leerlingen van groep 1 t/m 6 van de Bron in Stroe starten met de lessenserie ‘muziek op maat‘. Deze wordt verzorgd door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.

16-mrt: 8 groepen van de Eben Haëzerschool krijgen de erfgoed workshop ‘beleef het verleden‘. Het Oude Ambachtenmuseum zal deze workshops verzorgen.

17-mrt: De Willem van Oranjeschool krijgt bezoek van een vakdocent van Muziekschool Barneveld. Leerlingen van groep 8 doen mee aan de workshop ‘Samba la Bamba‘.

17-mrt: Groep 5 van de Prins Bernhardschool krijgt les van een docent van Atelier Hupsakee. Samen gaan ze aan de slag met graffiti.

17-mrt: Ook groep 3 van de Prins Bernhardschool maakt kennis met Atelier Hupsakee. Zij krijgen een workshop Mozaïek.

18-mrt: Groep 7 van de Spreng gaat onder leiding van beeldend docent Liesbeth Zethoven ‘een beeldje uit een stuk’ maken.

22-mrt: Leerlingen van groep 6A van de Fraanjeschool de Burcht brengen een bezoek aan Atelier Hupsakee.

24-mrt: De leerlingen groep 6-8 van de Willem van Oranjeschool krijgen bezoek van een vakdocent van Muziekschool Barneveld voor het ‘ukelele feestje‘.

28-mrt: De groepen 3 en 4 van Het Anker maken kennis met Atelier Hupsakee. Zij krijgen een workshop Mozaïek.

28-mrt: Het Speel en Danstheater komt voor een ‘hele dag dans‘ naar groep 1-3 van de Koningin Beatrixschool.

30-mrt: De leerlingen van groep 1d van Fontein de Burgthof krijgen een workshop ‘Blij met kip en ei‘ gegeven door een medewerker van het Pluimveemuseum.

31-mrt: Balletschool Désirée komt voor een ‘hele dag dans‘ naar groep 4-8 van de Koningin Beatrixschool.

31-mrt: Leerlingen van groep 6/7 van de Lijster krijgen een erfgoed workshop ‘borduren en houtsnijden‘ gegeven door een medewerker van het Borduur- & Houtsnijmuseum.

krijgen