Agenda mei 2022

9-mei: Leerlingen van groep 8 van de Lijster gaan samen naar het Borduurmuseum voor een erfgoed kennismaking met het houtsnijden.

9-mei: Groep 3 en 4 van de Plantijn starten met de lessenserie Muziek op Maat. Gegeven door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.

9-mei: De leerlingen van groep 4/5 en 6/7 van de Lijster starten met de lessenserie Muziek op Maat, gegeven door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.

10-mei: De leerlingen van groep 1c/1d van Fontein de Burgthof starten met de lessenserie Muziek op Maat, gegeven door een vakdocent van Muziekschool Barneveld.

10-mei: De leerlingen van groep 3d van Fontein de Burgthof brengen een bezoek aan het Pluimveemuseum voor de erfgoedworkshop ‘Blij met kip en ei‘.

11-mei: Leerlingen van groep 3 van de Vliegeniers gaan samen met de vakdocent van het Speel en Danstheater aan de slag tijdens de dansworkshop ‘Dansexpressie met patronen‘.

12-mei: De leerlingen van groep E+ van Rehoboth (B)SO-c4 gaan samen naar het Openluchtluchtmuseum voor de erfgoedworkshop ‘de Dag van Deetje’.

13-mei: Groep 5 van KC vd Bergh gaat samen met Liesbeth Zethoven een ‘Beeldje uit een stuk‘ maken tijdens een Beeldend workshop .

13-mei: Groep 7a en 7b van Fraanjeschool de Burcht krijgt een Djembé workshop van Muziekschool Barneveld.

13-mei: Groep 5B en 5D van de Eben-Haezerschool gaat samen met een Beeldend docent van de Brummelhof een lappenstok maken.

17-mei: De leerlingen van groep A6 van de Rehobothschool SO-c3 nemen deel aan de erfgoed workshop ‘wonen in een paleis‘ gegeven door een docent van Paleis het Loo.

17-mei: De leerlingen van groep 6 van de Van den Berghschool doen mee aan de beeldend workshop ‘Beeldje uit een stuk’ gegeven door Liesbeth Zethoven.

18-mei: De leerlingen van groep 5 van de Willem van Oranjeschool krijgen de beeldend workshop ‘vis op het droge‘, gegeven door vakdocent Liesbeth Zethoven.

18-Mei: De leerlingen van groep 4, 6a, 6b van Fraanjeschool de Burcht gaan naar Muziekschool Barneveld voor de workshop ‘instrumenten in de klas‘.

19-mei: Drie groepen van de Vogelhorst krijgen van een dansdocent van Dance Centre Amersfoort de workshop Hip Hop.

20-mei: De leerlingen van groep 5A en 5C van de Eben-Haezerschool doen mee aan de beeldend workshop ‘lappenstokpop‘, gegeven door een docent van de Brummelhof.

24-mei: Een beeldend docent van Atelier Hupsakee gaat samen met de leerlingen van groep 7 van BS Ariane ‘porselein schilderen‘.

25-mei: Groep E+ van Rehobothschool SO-c4 krijgt een beeldend workshop van een docent van Crea-Natura. Samen maken ze een ‘avonturenstok‘.

26-mei: Leerlingen van groep 5/6 van BS Ariane gaan samen met de beeldend docent van de Brummelhof een ‘lappenstokpop‘ maken.