Dramales ‘Wie ben ik?’ op BS Ariane

26-nov: Kinderen van groep 3/4 van BS Ariane hadden vandaag de workshop ‘Wie ben ik?’ gegeven door Annet Onderwijs & Theater.

Review van meester SamuĂ«l: Zelf deed ik vorig jaar wel af en toe iets met drama, maar vaak kwam het er niet van. Daardoor was ik extra benieuwd naar hoe Annet de dramales zou vormgeven. Voor de kinderen was het een prachtige ervaring en hebben er enorm van genoten. Maar ook voor mij was het heel inspirerend met hoe weinig (eigenlijk vooral: goede muziek en ruimte) je al kan doen. Deze les heeft mij gemotiveerd om zelf ook weer meer te doen met drama. De kinderen hadden het er dagen later nog steeds over. Aan het begin van de les moesten de kinderen nog wat wennen, maar al snel werden ze door Annet’s aanstekelijke enthousiasme meegesleurd in het verhaal en dramastuk. Goed georganiseerd. Kortom; een zeer geslaagde middag.