Het was de hele dag drama op De Zaaier

2nov: De workshops theater ‘Een hele dag theater voor en door de hele school’ gegeven door Susannah Iseger

Alle kinderen op school hebben vandaag theater/dramales gehad en uiteindelijk een presentatie gegeven aan ouders, opa’s en oma’s. Het publiek heeft genoten en de kinderen waren trots op het eindresultaat. 

Leerkracht groep 1/2: Wij hebben een theatervoorstelling mogen doen over dromen. Elk kind droomt wel eens en wat nou als je droom ook werkelijkheid wordt. De kinderen mochten dit uitbeelden, dit werd op een leuke speelse wijze aan ze uitgelegd. De kinderen hadden hier zichtbaar plezier in.

Leerkracht groep 3/4: Het was positief hoe ze met de kinderen omging. Ze was heel vriendelijk, maar zei ook wat van storend gedrag. Ik denk dat ze op de kinderen heel prettig overkwam.

Leerkracht groep 5/6: De kinderen moesten veel samenwerken, dat was een hele opgave. Maar met een leuk resultaat: ze vormden met elkaar de letters TOEKOMST. De voorbereidende oefeningen waren zinvol. 

Leerkracht groep 7/8: Kinderen konden snel aan de slag met hun opdracht. De klas doet dit vaker en was dus ook al snel aan de slag met hun blik in 2040. Alle kinderen waren actief betrokken en hadden ook allemaal een rol in de presentatie.